Informatie

Bekijk wat Goedbegin Adverteren allemaal te bieden heeft

Startpagina links

Met meer dan 400.000 startpagina's zijn wij de grootste aanbieder voor startpagina links. Kies een pagina die relevant is voor je website en plaats je link voor slechts €2,75.

Homepage links

Voor de pagina's met een hoge TF, CF, DA en PA en daarnaast veel backlinks uit verschillende subnets om je website een SEO boost te kunnen geven, hebben wij homepage links. Plaats je website met een titel naar keuze op één van onze vele hoofdpagina's.

Blogs

Plaats blogs op websites met uitgaande links en afbeeldingen. Stel onder andere je eigen meta gegevens en url in.

Linkpakketten

Kies uit één van onze samengestelde linkpakketten voor websites in verschillende niches. Staat er geen geschikt linkpakket voor je bij? Dan maken wij deze graag op maat. Daarnaast krijg je een leuke korting wanneer je links in een pakketvorm koopt.

Waarom Goedbegin Adverteren dé oplossing is

Alles via één website

Keuze uit meer dan 400.000 linkplaatsingen vanuit één website, waar je eenvoudig links kunt beheren. Meer dan 650 homepage links beschikbaar.

Gratis advies

Heb je hulp of advies nodig? Wij helpen je graag en voeren gratis een SEO-check uit voor je website! Ook kan je altijd gratis om een second opinion vragen na het invoeren van je links!

Verspreid online zetten

Met ons systeem kan je eenvoudig links geautomatiseerd verspreid online zetten. Geef zelf aan wanneer een link online moet komen of laat ons systeem dat regelen!

Scherpe prijzen

Door ons grote aanbod kunnen we de prijzen laag houden. Zo heb je al een homepage link vanaf € 1,- per jaar en een startpagina link vanaf € 2,75 per jaar!

Automatische incasso

Betaal je links elke maand via automatische incasso. Hiermee kan je de investering spreiden over een heel jaar!

Direct online en een factuur

Je links staan direct online na je betaling, tenzij je ervoor kiest om de links gespreid te plaatsen. Download direct een factuur voor je administratie of download alle facturen in één keer over een heel jaar!

Sorteren op SEO metrics

Sorteer eenvoudig op TF, CF, DA, PA, backlinks, subnets etc.

Veel IP-adressen

Onze websites staan verdeeld over honderden unieke IP adressen.

In 1 oogopslag zien waar een site (nog niet) geplaatst is

Door je website te selecteren en daarna een filterknopje aan te klikken blijven er alleen de homepage links over waar je website nog niet op staat!

Links altijd aanpasbaar

Je kan je links op elk gewenst moment aanpassen. Verander de linktekst of je link wanneer het je uitkomt.

Links importeren via Excel

Importeer een Excel bestand met alle linkgegevens. Met slechts twee klikken voegt je op deze manier al je links toe in ons systeem. Betaal en de links staan direct online!

Links exporteren via Excel

Exporteer met 1 muisklik alle links voor een overzicht van alle geplaatste links in excel in te zien.

Ben je er klaar voor?

Start vandaag nog met linkbuilding en breng je website naar een hogere positie in Google!

Registreren