Veelgestelde vragen

Kan ik links uit de verlengpagina verwijderen die nog niet verlopen zijn?

Het is alleen mogelijk links te verwijderen die verlopen zijn.

Zodra links verlopen zijn ontvang je hier vanzelf een e-mail over.
Deze e-mails zijn in en uit te schakelen bij "Mijn account" -> "E-mail voorkeuren".

Wanneer je wilt dat de links niet meer online zijn kan je bij "Losse links beheren" een link bewerken en vervolgens bij "Online na" op "Permanente pauzeren" zetten.